Loading...

Termeni si conditii

S.C. LYNX COPIERS TRADING S.R.L. se angajaza sa livreze numai produse de calitate care sa indeplineasca toate asteptarile Dumneavoastra. In cazul in care apar probleme va rugam sa predati dupa cum urmeaza:

1. Pentru multifunctionale/copiatoare: conditiile de garantie sunt stipulate in certificatul de garantie si in conditiile de instructiuni generale de transport, instalare si intretinere aparate de copiat, primite la cumpararea aparatului.
2. Pentru toner si cartuse toner: in cazul in care considerati ca exista o problema, va rugam sa ne returnati cartusul sau refilul cumparat. Specialistii nostri vor stabili cauza problemei cu care va confruntati.
3. Pentru cilindri fotosensibili: pentru a beneficia de prevederile garantiei, in cazul unor probleme, va rugam sa ne returnati cilindrul impreuna cu o copie neagra, o copie alba, 2 copii cu foaie de test, indicand clar ce problema ati sesizat.
4. Pentru cartuse reciclate: va rugam sa ne trimiteti cartusul indicand cu o copie test problema reclamata.

S.C. LYNX COPIERS TRADING S.R.L. respecta in totalitate legile in vigoare si prevederile A.N.P.C. Rezolvam cu profesionalism si bunavointa orice sesizare pentru toti clientii onesti! Insistam insa sa nu va pierdeti vremea cu incercari copilaresti de a incerca sa ne pacaliti!

VIZITATORI